Skip to Content

Fagerholts nye store treningssenter!

TRENER 1 ønsker deg velkommen til et av Kristiansands største og mest moderne treningssentre på 1600kvm! Vi er sentralt plassert på Fagerholt, og kan tilby lekre fasiliteter for alle typer trening. Vi har flotte garderober med dusjer og skap, en stor kardioavdeling med 15 tredemøller, elipser, sykler, romaskiner og mer. I tillegg har vi en stor frivektsavdeling, en komplett maskinpark og romslige områder for funksjonell trening.

Det råeste treningssenteret jeg har sett!


Hos oss kan du trene hver dag mellom 05-24 for kun 399,-/mnd uten bindingstid! Registrer deg enkelt på nett eller i kiosken ved inngangen, og hent ut nøkkelkortet i kiosken første gang du besøker oss. Vårt treningssenter er kameraovervåket for din sikkerhet, og alarmtelefon er tilgjengelig. Vår senter tilbyr svært god parkering rett på utsiden, i tillegg til en stor parkeringsplass på nedsiden av bygget. Egen sykkelparkering ved inngangspartiet. TRENER1 er et selvbetjent senter, og er bemannet mandag til fredag mellom 17:00-20:00. Vi kan nås på telefon 38 13 44 00 mandag til fredag 10:00-14:00.

Bli inspirert til å trene

Med topp moderne utstyr fra Casall Pro og Matrix er du sikret utstyr av unik kvalitet og design. Enten du vil trene styrke, utholdenhet, eksplosivitet, eller få bedre fleksibilitet, har vi alt du trenger. Du finner også spennende tilbehør for oppvarming og restitusjon. Bli inspirert til å trene hos TRENER1! Med gode fasiliteter og utstyr er det mer gøy å trene, og du sikres en unik treningsopplevelse. I vårt senter finner du blant annet 15 tredemøller, climbmills, sykler, frivekter, diverse apparater, løpegulv, hit cage, prowler push og masse annet spennende.

Back to top