Skip to Content

Hvorfor velge Trener1 Fagerholt?

I desember 2019 åpnet endelig bydelens nye storstue for trening på Fagerholt. Vårt mål er å gi deg økt overskudd og bedre livskvalitet. Vi tilbyr et av Sør-Norges største treningssenter med masse plass til funksjonell trening og tøying. Moderne apparater av beste kvalitet, 15 tredemøller, 2 trappemaskiner, elipser, sykler, romaskiner, 20+ vektmaskiner, 6 løfterack og alt du forventer av et moderne treningssenter. God treningsluft og godt renhold har høyt fokus. Romslige nye garderober med dusj og skap. Hurtigskap både i garderobe, ved inngang og oppe i studio.

Her er noen av fordelene med å være medlem hos oss:

 • Abonnement:
  Kun kr. 299,- uten binding. Enkelt: En pris – ett medlemskap. Det er ikke mulig å binde seg.
 • “Alltid” åpent:
  Åpningstid fra 05-23 alle dager, også lørdag og søndag.
 • Lekre nye lokaler designet for effektiv og god trening:
  Stort senter med masse plass til funksjonell trening, moderne apparater av beste kvalitet, stor cardiopark med 15 tredemøller, trappemaskiner, elipser, sykler, romaskiner og alt du forventer av et moderne treningssenter. God treningsluft og godt renhold har høyt fokus. Romslige nye garderober med dusj og skap. Hurtigskap både ved inngang og ute i studio.

 • Personlige trenere:
  Kompetente treningseksperter hjelper deg til å nå dine mål.
 • Det beste utstyret:
  Treningsutstyret er nøye utvalgt og tilfredsstiller de høyeste krav til kvalitet og funksjon.
 • 100% sjef over ditt eget medlemskap:
  Du melder deg inn på nett via mobil eller PC, eller i medlemskiosken på senteret. Adgangskort får du med en gang på kiosken på senteret. Medlemskapet styrer du enkelt via “Din side”.
 • Trygt senter:
  Døgnbemannet alarmtelefon og kameraovervåkning.

BLI MEDLEM NÅ
KUN 299/MND UTEN BINDING

Back to top